Osigurajte sebi veći promet i veći prihod

Bez obzira na to, da li želite dogovoriti kupovinu velikog broja digitalnih vaučera (eVouchers), Vi kao partnerska firma Cashback World-a i mjesto prihvatanja Cashback Card kartice sa milionima potencijalnih kupaca ili želite plasirati B2B proizvodna rješenja, kod nas je sve moguće. Kroz više prometa, dobijate više kupaca a samim tim i više prihoda.

Ein Programm - Viele starke Funktionen

Prednosti Cashback World Enterprise-a

Kupovne pogodnosti kao magnet za kupce

Kao dobro pozicionirana kompanija, već ste atraktivno mjesto za Vaše kupce, a još ste atraktivniji ako svojim kupcima ponudite dodatnu vrijednost za njih poput Cashback-a (povraćaj novca) i Shopping Points (kupovni bodovi). Više od 15 miliona Cashback World kupaca prilikom svojih kupovina orjentisani su da upravo kod Vas kupuju kako bi ostvarili svoje dodatne pogodnosti i zbog toga dolaze kod Vas.

Pristup bez promjena na sistemu

Nije neophodno da Vaša kompanija vrši izmjene postojećih sistema kako bi postala dio Cashback World kupovne zajednice. eVoucher jednostavno prihvatate kao uobičajene bonove/vaučere, a za evidenciju kupovina putem Cashback Card kartice nudimo Vam jednostavno i sofisticirano dodatno tehničko rješenje.

Povećajte Vaš doseg do kupca

Prikazom vaše online trgovine na web-stranicama Cashback Worlda i naših kooperacionih partnera kao i u našoj mobilnoj aplikaciji Cashback App raste prepoznatljivost vaše online trgovine. Dodatno, Shopping Point ponude skreću još više pažnje i aktivno se promovišu putem naših newsletter-a kao i putem naših kanala društvenih medija.

Naši proizvodi

Kao partner Cashback World Enterprise-a, na raspolaganju su Vam razni proizvodi koji pomažu Vašem poslovanju da privuče više kupaca, ostvarujući više prometa i više prihoda.

Cashback Card kartica

Povežite se s kupcima i budite prihvatno mjesto Cashback Card kartica

eVoucher

Vaši digitalni vaučeri kao pogodnost za naše kupce

Web-stranica Cashback World

15 miliona kupaca

Cashback App

Kupujte bilo gdje i bilo kada

Cashback World Newsletter

Mi promovišemo Vaše ponude

Društveni mediji

Oglašavanje vašeg brenda našim fanovima i pratiocima

Pružanje usluga & podrška

Mi se brinemo za vaše zahtjeve i želje

B2B usluga

Osvojite poslovne partnere preko naše B2B partnerske mreže

Cashback World

Više od 17 godina podržavamo firme u uspješnom pridobijanju novih i stalnih kupaca, čime održivo povećavamo njihov promet. Naše sveobuhvatno iskustvo u sektoru odnosa sa kupcima putem Cashback-a stavljamo Vama kao firmi na raspolaganje, kako bismo Vas podržali na putu do uspjeha.

Više informacija >

Kontakt

Počnite sada

  • Pridobijte nove i stalne kupce
  • Proširite Vašu bazu kupaca
  • Povećajte svoj promet i dobit

nas kontaktirajte