Obțineți instrumentele pentru succesul companiei dumneavoastră

Prin programul dumneavoastră Cashback World individual, veți atrage mai ușor clienți noi și vă veți spori veniturile în mod durabil, toate acestea la niște costuri reduse. Veți primi din partea noastră instrumente valoroase pentru creșterea cifrei de afaceri și a gradului de satisfacție a clienților, câștigarea unor clienți noi și pentru o comunicare individuală cu clienții.

 

În plus, veți deveni societate parteneră a Cashback World, alăturându-vă astfel unei comunități internaționale de cumpărători, în cadrul căreia 15 milioane de membrii primesc Cashback și Shopping Points pentru cumpărăturile lor la companiile participante. Din acest motiv, vor cumpăra cu cardul lor Cashback în mod țintit la societăți partenere așa cum sunteți dumneavoastră. Doriți să știți mai multe? Atunci puteți arunca direct o privire asupra produselor noastre sau ne puteți contacta.

Cumpărături atractive prin avantaje comerciale

Programele Cashback World vă deschid larg porțile comunității internaționale de cumpărători Cashback World, care cuprinde 15 milioane de membri. Acolo veți fi promovat în mod cuprinzător ca societate parteneră, de la care membrii pot obține Cashback și Shopping Points pentru cumpărăturile lor.

În plus, aceste avantaje comerciale vă fac atractivi și pentru alți clienți, care doresc să devină membri în Cashback World prin dumneavoastră. Împreună cu alte posibilități oferite de programul dumneavoastră Cashback World, aveți astfel la dispoziție numeroase instrumente pentru a vă crește cifra de afaceri.

Utilizați avantajele comerciale chiar dumneavoastră

Pe lângă oportunitățile de a atrage noi clienți și de a-i fideliza, va profita de avantajele comerciale ale acestei comunități de cumpărători și firma dumneavoastră. Grație ofertelor speciale pentru achizițiile efectuate de compania dumneavoastră în cadrul Cashback World, colaborarea dumneavoastră cu noi va deveni și mai atractivă.

Programele Cashback World

Găsiți acum programul dorit de dumneavoastră, pentru a spori succesul companiei în calitate de membru al Cashback World Shopping Community.

Partner Program

Program pentru parteneri

Prin programul pentru parteneri, veți oferi membrilor Cashback World posibilitatea de a acumula la dumneavoastră avantaje comerciale, folosind cardul Cashback. În acest fel, veți deveni o destinație de shopping atractivă pentru cumpărătorii din întreaga lume.

MDL 5 980*
Acum 0 MDL*
* limitat pentru primele 100 de înregistrări.
SelectareInformații suplimentare
Partner Program Premium

Program premium pentru parteneri

Derulați în manieră profesională acțiuni de fidelizare a clienților regulați. Pe lângă oportunitățile oferite de programul pentru parteneri, veți înregistra membri și clienți fideli, veți obține carduri Cashback proprii, plus valoroase instrumente de fidelizare a clienților.

MDL 29 800*
o singură dată
SelectareInformații suplimentare

Funcțiile cuprinzătoare ale programelor Cashback World consolidează succesul companiei dumneavoastră

O varietate de instrumente în cadrul unui program elaborat


Programul Cashback World vă pune la dispoziție numeroase funcții, care vă oferă o multitudine de oportunități pentru o dezvoltare durabilă a companiei dumneavoastră.

 

Informații suplimentare

Soluția perfectă și pentru branșa dumneavoastră

Fiecare branșă are cerințe specifice, însă posibilitățile oferite de programele noastre răspund și celor mai variate cerințe. Experiența noastră îndelungată în toate branșele ne recomandă drept partenerul dumneavoastră perfect.

Electricieni

Electricieni

Electricieni

Ca electrician, veți profita în mare măsură, printre altele, de recomandări. În general, serviciile de acest gen nu sunt solicitate zilnic. Din acest motiv, este foarte important să rămâneți în memoria clienților dumneavoastră pe termen lung. Cu ajutorul newsletterurilor regulate cu sfaturi pentru economia de energie sau cu noi produse de pe piața produselor electrice și prin urările adresate cu ocazii aniversare, vă asigurați că nu sunteți uitat de clienții dumneavoastră și că aceștia vă recomandă și cunoscuților.

Saloane de coafură

Saloane de coafură

Saloane de coafură

În această branșă, rolul cel mai important îl joacă relația personală cu clienți. Aceasta trebuie întreținută permanent, iar greșelile conduc rapid la pierderea clientului, care se mută la un concurent din apropiere. Drept urmare, managementul relației cu clienții este prioritatea numărul 1. Ofertele speciale pentru clienții fideli, dealuri pentru clienții noi, mici atenții cu ocazia zilei de naștere și propriile carduri de clienți reprezintă mijloace auxiliare perfecte pentru a consolida relația cu clientul.

Brutării

Brutării

Brutării

Clienții cumpără deseori de mai multe ori pe săptămână produse de panificație de la aceeași brutărie. Supermarketurile și magazinele tip discounter din apropiere sunt însă concurenți puternici, care îi pot atrage chiar și pe clienții fideli să schimbe furnizorul. Prin intermediul unui card pentru clienți, care oferă beneficii chiar și în afara propriului magazin - respectiv un sistem Cashback în toate celelalte magazine participante din zonă - încrederea și coeziunea dintre cumpărător și vânzări sporesc. Cu ajutorul sondajelor de opinie cu privire la gradul de satisfacție a clienților și al analizei vânzărilor în rândul clienților, este mai ușor să îndeplinești în mod țintit dorințele clienților și să pui la dispoziție și oferte sezoniere corespunzătoare.

Florărie

Florărie

Florărie

Chiar dacă nu sunt bunuri pentru uzul zilnic, plantele, florile și accesoriile fac totuși parte din lucrurile frumoase oferite de viață. Produsele oferite de florării sunt menite să ne aducă bucurie. Ofertele speciale, precum și posibilitatea de Cashback la propria firmă sau la alte societăți partenere, pot reprezenta pentru clienții regulați un stimulent de a cumpăra mai des. De asemenea, un newsletter le poate aminti clienților dumneavoastră să își facă mai des lor și celor dragi câte o bucurie. Iar bucuria este contagioasă, la fel ca și ofertele speciale pentru clienți noi.

Restaurante

Restaurante

Restaurante

Mâncarea și băutura servesc în primul rând la satisfacerea nevoilor primare ale oamenilor. Însă un răsfăț culinar în afara casei este mai degrabă un lux, pe care nu mulți și-l pot permite. Lucrurile nu trebuie însă să fie așa. Prin ofertele săptămânale pe care le puneți la dispoziție pentru zilele în care fluxul de clienți este mai redus, precum și dealuri speciale pentru clienții care își serbează ziua de naștere, îi puteți anima pe clienții noi și pe clienții fideli deopotrivă să vină la restaurantul dumneavoastră. Un program de fidelizare a clienților bine gândit vă va ajuta să vă acoperiți mai bine capacitățile.

Buticuri

Buticuri

Buticuri

Numărul magazinelor de îmbrăcăminte este mare, iar concurența este strânsă. Din acest motiv, pentru buticuri diferențierea este foarte importantă, ajutându-le să reziste în fața magazinelor online. Cu ajutorul unui card pentru clienți, care oferă avantaje comerciale, al ofertelor de sezon sau al unui procent Cashback sporit la schimbările de colecție, este mult mai ușor să te diferențiezi de mase. Ce se întâmplă însă atunci când clienții dumneavoastră cumpără uneori și de la alte magazine din cadrul Cashback World? Acest lucru nu vă dezavantajează deloc, deoarece beneficiați și în cazul altor cumpărături efectuate de membri înregistrați de dumneavoastră!

Centre de fitness

Centre de fitness

Centre de fitness

În special la început de an, datorită angajamentelor luate, este destul de ușor să atragi membri noi într-un centru de fitness. Mai dificil este să-i și păstrezi. Cu ajutorul unui management bine gândit pentru relațiile cu clienții, aveți la dispoziție numeroase posibilități de a vă motiva clienții regulați permanent. Un newsletter periodic cu sfaturi de fitness și nutriție, oferte pentru suplimente nutritive sau de coaching, precum și un Cashback suplimentare la încheierea unui abonament anual sunt numai câteva dintre opțiunile care vă stau la dispoziție, pentru a menține motivația și numărul de clienți la un nivel ridicat.

Service auto

Service auto

Service auto

O vizită la un atelier de service auto are doar rareori cauza pozitive. De regulă, înseamnă că la mașină este ceva de reparat, ceea ce costă bani. Vizita la atelierul de reparații va fi mult mai plăcut, dacă le veți oferi clienților dumneavoastră un plus de valoare prin intermediul unui card pentru clienți. Cu aceasta vor putea acumula avantaje nu numai la vizita atelierului de reparații auto, ci și la alți prestatori de servicii și magazine din cadrul Cashback World. Un newsletter automatizat le poate reaminti clienților de următoarea programare la service, iar ofertele speciale pentru accesorii stimulează vânzări suplimentare. Iar dacă doriți să le arătați clienților dumneavoastră că le apreciați părerile, le puteți trimite sondaje de măsurare a gradului de satisfacție, ori puteți reacționa la dorințe exprimate în mod frecvent. Pentru dumneavoastră mai există un plus de valoare: obțineți beneficii din cumpărăturile Cashback World efectuate de membrii înregistrați de dumneavoastră. Astfel, aveți și dumneavoastră avantaje atunci când mașinile clienților dumneavoastră rămân întregi și aceștia pot merge la shopping.

Mii de companii pe plan global au încredere în programele Cashback World

Companii de toate mărimile din întreaga lume știu să aprecieze avantajele colaborării cu Cashback World. Feedback-ul pozitiv al clienților noștri ne arată că oferta noastră aduce succesul dorit.

 

Iulian Hordobet

OK Bobo - supermarket

Suntem parteneri Cashback World din 2011 și am început să înregistrăm profit din acest parteneriat la scurt timp după încheierea contractului și datorită vânzării de bonuri valorice.
Mai departe
 

Patrick și Willi Köck

Atelier de reparații auto și comerț

Participăm la programul Cashback World încă din anul 2007 și nu am regretat niciodată decizia luată. Am câștigat astfel clienți B2B de pe tot teritoriul Austriei și ne-am extins enorm clientela.
Mai departe
 

Gheorghe Grad

RCA-Simplu

”În platforma Cashback World am găsit un mediu serios de tranzacționare, pentru că această asociere înseamnă oportunitate în dezvoltarea vânzărilor, pentru că online-ul reprezintă viitorul și noi privim în față, pentru că, la fel ca și ei, găsim calitatea serviciilor ca un mijloc de retenție a clienților în portofoliul fiecăruia dintre noi.”
Mai departe

Contact

Dați startul acum

  • Atrageți clienți noi și fideli
  • Extindeți-vă baza de clienți
  • Creșteți-vă vânzările și profiturile

Deveniți acum partener

sau

Contactați-ne
*Prețuri fără TVA