Alăturați-vă comunității noastre internaționale de cumpărători

Ca și partener comercial al Cashback World, magazinul dvs. online devine dintr-o singură mișcare o destinație atractivă de cumpărături pentru peste 15 milioane de cumpărători în 54 de țări. Pentru dvs. asta înseamnă o rază de acțiune mai mare, mai mulți clienți și vânzări mai mari. Practicați împreună cu noi e-commerce la nivel internațional.

Avantajele Cashback World E-Commerce

Atractiv datorită avantajelor pentru cumpărături

Oferta potrivită face ca un magazin online să fie atractiv, dar și mai atractiv poate fi dacă oferă pentru fiecare cumpărătură Cashback și Shopping Points. Cei peste 15 milioane de membrii Cashback World știu să aprecieze aceste avantaje și cumpără de aceea cu plăcere la dvs.

Implementare fără complicații de ordin tehnic

Este foarte simplu să vă alăturați cu magazinul dvs. online comunității de cumpărători Cashback World. Conectarea se realizează în mod necomplicat prin intermediul rețelei noastre interne de afiliere, prin care magazinul dvs. va sta la dispoziția cumpărătorilor Cashback World în cel mai scurt timp fără prea mari bătăi de cap de ordin tehnic.

Mai multă atenție acordată ofertei dvs.

Odată cu listarea pe site-urile Cashback World și ale partenerilor noștri de cooperare cât și în aplicația Cashback, vizibilitatea dvs. poate crește considerabil de mult. În plus odată cu Shopping Point Deals dobândiți și mai multă notorietate și veți fi promovat în mod activ în newslettere-le noastre și pe canalele noastre de social media.

Produsele noastre

Ca și partener al Cashback World E-Commerce utilizați pentru magazinul dvs. online numeroase produse, menite să vă aducă mai mulți clienți, mai multă accesibilitate și mai multe rulaje.

Aplicația Cashback

Cumpărături oriunde și oricând

CASHBACK WORLD

15 milioane de cumpărători

Cashback World Newsletter

Noi prezentăm ofertele dvs.

Social Media

Brandul dvs. ajunge la fanii noștri

Cashback Helper

Tool-ul nostru practic pentru cumpărături online

Business Intelligence

Date grăitoare despre activitatea dvs.

Servicii pentru clienți & Asistență

Ne preocupă solicitările dvs.

Povești internaționale de succes

Numeroși furnizori online, mai mari sau mai mici, colaborează deja cu succes pe plan internațional cu Cashback World E-Commerce. Ne bucurăm să putem avea un aport la succesul dvs..

 

Booking.com

Cooperare de succes în 47 de țări

"Apreciem în mod deosebit colaborarea cu Cashback World, un partener global și strategic. Astfel colaborăm cu acesta cu succes în toate cele 47 de țări în care este prezent. Sperăm într-o colaborare de succes și pe viitor cu Cashback World.”
mai mult >
 

Groupon

Plus valoare pentru clienții noștri

"Groupon este mândru că se poate număra printre partenerii Cashback World și că oferă astfel o plus valoare suplimentară pentru clienții noștri. Prin parteneriatul cu Cashback World Groupon atrage noi clienți și își poate consolida în continuare poziția de lider de piață."
mai mult >
 

Julius Ewig /Fa. Artefact

Interconectați cu ajutorul strategiilor de marketing digital

"Într-o lume interconectată, e esențial ca o comunitate globală de cumpărători, așa cum e Cashback Wolrd, să aibă cât mai multe parteneriate. Abia așteptăm să ne extindem în viitor cooperarea în toate cele 47 de țări.”
mai mult >

Cashback World

De peste 17 ani noi sprijinim comercianții să atragă cu succes clienți noi și fideli și astfel să-și crească în mod durabil cifrele de vânzări. Această experiență vastă în domeniul fidelizării clienților prin intermediul Cashback, vi-o oferim și dvs. pentru o maximizare a succesului în afaceri.

Informații suplimentare >

Contact

Dați startul acum

  • Atrageți clienți noi și fideli
  • Extindeți-vă baza de clienți
  • Creșteți-vă vânzările și profiturile

Contactați-ne