Öka dina försäljning och öka din omsättning

Oavsett hur du väljer att samarbeta med oss finns det flera möjligheter att uppnå detta: du kan till exempel köpa stora mängder digitala värdecheckar (e-vouchers), nå miljoner potentiella kunder som är acceptansställen för Cashback Card eller marknadsför storskaliga B2B-lösningar - hos oss är allt möjligt. Därigenom ökar du omsättningen, vinner fler kunder och får större intäkter.

Ein Programm - Viele starke Funktionen

Fördelarna med Cashback World Enterprise

Shoppingförmåner som kundmagnet

Som ett väletablerat företag är du redan en attraktiv shoppingdestination för era kunder, men det kan bli ännu attraktivare om ni ger era kunder Cashback och Shopping Points för alla köp. Över 15 miljoner konsumenter i Cashback World baserar sina inköp på var de kan få dessa förmåner och de kommer gärna till ditt företag och handlar.

Kom igång utan systemomställning

Företaget behöver inte genomföra några ändringar av sina befintliga system för att bli en del av Cashback World Shopping Community. eVouchers är lätta att acceptera på samma sätt som normala presentkort och värdecheckar och för Cashback Card-köp tillhandahåller vi en enkel och smidig teknisk tilläggslösning.

Öka kundräckvidden

Genom exponeringen på Cashback Worlds och våra samarbetspartners webbplatser liksom i Cashback App ökar din synlighet enormt. Slutligen väcker du genom Shopping Point Deals ännu större uppmärksamhet och marknadsförs aktivt i våra nyhetsbrev och sociala medier-plattformar.

Våra produkter

Som partner till Cashback World Enterprise får ditt företag tillgång till ett brett spektrum av produkter som ger era företag fler kunder, ökad omsättning och högre lönsamhet.

Cashback Card

Öka kundlojaliteten som Cashback Card-acceptansställe

eVoucher

Dina digitala värdecheckar som förmån till våra shoppare

Cashback Worlds webbplats

15 miljoner shoppare

Cashback App

Shoppa när du vill, överallt

Cashback World Newsletter

Vi presenterar ditt erbjudande

Sociala medier

Våra följare blir din målgrupp

Kundservice & support

Vi bryr oss om det som är viktigt för dig

B2B Service

Attrahera företagskunder med vårt B2B-nätverk

Cashback World

Sedan över 17 år tillbaka stödjer vi företag i deras arbete med att attrahera nya och behålla befintliga kunder, för att dem ska därmed kunna växa på ett hållbart sätt. Genom att ge dig tillgång till vår mångåriga erfarenhet inom området kundrelationer samt Cashback ser vi till så du kan lyfta ditt företag till framgång.

Mer information >

Kontakt

Start now

  • Acquire new and loyal customers
  • Expand your clientele
  • Increase your sales and profits

Contact us