Gebruik de benodigde middelen voor het succes van jouw bedrijf

Dankzij ons Cashback World Partner Program kun je nu gemakkelijk nieuwe klanten aantrekken en jouw omzet verhogen op een duurzame manier - en dat alles voor weinig kosten. Je ontvangt waardevolle tools om de verkoopcijfers te verhogen, nieuwe klanten aan te trekken, klanttevredenheid te waarborgen en communicatie op de klant af te stellen.

 

Word een Loyalty Partner van Cashback World! Maak deel uit van een internationale Shopping Community, waarbinnen 15  miljoen leden Cashback en Shopping Points ontvangen wanneer zij een aankoop doen bij de aangesloten Loyalty Partners. Vanwege deze voordelen shoppen zij met hun Cashback Card bij Loyalty Partners zoals jij. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje bij onze producten of Neem contact met ons op.

Maak jezelf aantrekkelijk met gebruik van Shopvoordelen

De Cashback World Partner Programs openen de deur naar de internationale Shopping Community Cashback World, en daarmee ook tot een memberbase van 15 miljoen leden. Binnen het programma word je op de markt gebracht als Loyalty Partner waar leden Cashback en Shopping Points ontvangen bij hun aankopen.

Deze shopvoordelen maken jou aantrekkelijk voor andere klanten die graag lid willen worden van Cashback World dankzij jou en jouw bedrijf. Ontvang talloze tools om de omzet te verhogen, samen met andere aantrekkelijke kansen die de Cashback World Partner Program je biedt.

De Shopvoordelen die je kunt bieden als Cashback World Partner maken je nog aantrekkelijker
Als bedrijf binnen Cashback World profiteer jij ook

B2B Shopvoordelen voor jou

Samen met de kans om nieuwe klanten aan te trekken en de klanttrouwheid te verhogen, geniet je als bedrijf ook van de shopvoordelen binnen de Shopping Community. Dankzij de speciale aanbiedingen binnen Cashback World voor je bedrijfsaankopen wordt het samenwerken met ons nog aantrekkelijker.

De Cashback World Partner Program

Selecteer het gewenste programma om je bedrijf van een groter succes te verzekeren als deel van de Cashback World Shopping Community.

Partner Program

Partner Program

Met dank aan de Partner Program maak je het voor leden mogelijk om shopvoordelen te verzamelen wanneer ze bij jouw komen shoppen met hun Cashback Card. Ondertussen worden jij en jouw bedrijf een aantrekkelijke shopbestemming voor shoppers over de hele wereld.

EUR 299*
eenmalige betaling
SelecteerMeer informatie
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Run een klantgetrouwheidsprogramma op professioneel niveau. Met de Premium Partner Program kun je leden en vaste klanten registreren, ontvang je een ontvang je een set standaard Cashback Cards en registratieflyers en nog veel meer waardevolle tools voor klantrelaties.

EUR 1 990*
eenmalige betaling
SelecteerMeer informatie

De uitgebreide functies van de Cashback World Program

Een overvloed aan tools als onderdeel van een goed doordacht programma


Met dank aan de Cashback World Partner Program krijg je toegang tot vele functies die zullen bijdragen aan een duurzame bedrijfsgroei.

 

Meer informatie

De perfecte oplossing ook voor jouw branche

Iedere branche kampt met eigen uitdagingen en restricties. Maar de mogelijkheden van onze programma's passen bij elk bedrijf. Onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren maakt ons de perfecte partner!

Loyaliteitsprogramma’s voor elektriciens

Elektricien

Loyaliteitsprogramma’s voor elektriciens

Elektricien

Elektricien

Als elektricien profiteer je van aanbevelingen van je klanten. Dit is de krachtigste manier om nieuwe klanten te vergaren. Het is dus veel waard als je een plekje in de herrinering van je klanten kunt bemachtigen. Met behulp van nieuwsbrieven met energiebesparings tips, nieuwtjes uit de elektronicasector en een felicitatie op de verjaardag van de klant, kun je er zeker van zijn dat de klant bij je blijft en dat deze klanten je zal aanbevelen bij anderen.

Klanten acquisitie en klanten loyaliteit voor kappers

Kapper

Klanten acquisitie en klanten loyaliteit voor kappers

Kapper

Kapper

Binnen de kappersbranche speelt het opbouwen van een relatie met de klant een belangrijke rol. Deze relatie moet goed worden onderhouden, omdat fouten vaak kunnen leiden tot een klant die overstapt naar een concurrent. Customer relation management (CRM) is dus van primair belang. Specifieke aanbiedingen voor vaste klanten, deals voor nieuwe klanten, het onthouden van de verjaardag van een klant en een eigen klantenkaart zullen de relatie tussen kapper en klant zal versterken.

De oplossing voor bakkerijen

Bakkerij

De oplossing voor bakkerijen

Bakkerij

Bakkerij

Het is niet onwaarschijnlijk dat een klant meerdere keren per week een bakker bezoekt. Supermarkten zijn voor bakkers vaak een zorgwekkende bron van concurrentie. Vanwege de lage prijzen kan een klant besluiten hun gebakken producten bij hen te kopen. Toch kan een klantenkaart hierin de oplossing zijn! De kaart kan klanten andere voordelen bieden, zoals Cashback bij alle deelnemende winkels in de omgeving. Dit kan helpen om het vertrouwen tussen koper en verkoper te versterken. Door middel van klanttevredenheidsonderzoeken en een analyse van de gemaakte omzet kan de verkoper makkelijker aan de wensen van klanten in specifieke doelgroepen voldoen. Hij kan hen verzekeren van de beste seizoensaanbiedingen.

Klanten loyaliteit voor bloemisten

Bloemist

Klanten loyaliteit voor bloemisten

Bloemist

Bloemist

Planten, bloemen en benodigde accessoires zijn geen producten die klanten elke dag nodig hebben. Echter zijn dit wel de leukere aankopen in het leven! Een bloemist moet dan ook een bron van plezier zijn! Speciale voordelen zoals Cashback, geleverd door de bloemist en andere deelnemende bedrijven, is de juiste incentive voor vaste klanten. Het zal hen aanmoedigen om vaker bij je te komen shoppen. Een herinnering in de vorm van een nieuwsbrief helpt om klanten vaker aan te moedigen zichzelf en anderen te verwennen met een bloemen arrangement. Dit werkt aanstekelijk, net als de speciale deals voor nieuwe klanten!

Cashback World voor restaurants

Restaurant

Cashback World voor restaurants

Restaurant

Restaurant

Eten en drinken zijn de primaire levensbehoeften van een mens. Echter is uiteten gaan een luxe waar veel mensen zichzelf niet regelmatig mee verwennen. Dat hoeft niet zo te zijn! Trek nieuwe klanten naar jouw restaurant door wekelijks aanbiedingen beschikbaar te stellen op de dagen waarop je niet veel bezoekers hebt. Zorg dat vaste klanten nog vaker komen dineren, door hen een speciale korting toe te sturen op hun verjaardag. Met behulp van een doordacht klantloyaliteitsprogramma zijn bezoekersaantallen geen probleem meer.

Klanten loyaliteit op het hoogste level voor winkels

Boutique

Klanten loyaliteit op het hoogste level voor winkels

Boutique

Boutique

Kledingwinkels zijn er op elke hoek van de straat. De concurrentie is dan ook hoog. Differentiatie is belangrijk voor een boutique, helemaal als je concurreert met de online shops. Met je eigen klantenkaart biedt je hen shopvoordelen; zoals seizoensaanbiedingen of verhoogde Cashback wanneer een collectie aan zijn einde komt. Dit is een makkelijke manier om op te vallen. Wat als je klanten ergens anders willen shoppen binnen Cashback World? Je profiteert nog steeds van de omzet van de Members die door jou zijn geregistreerd!

Klanten loyaliteit voor sportscholen

Sportschool

Klanten loyaliteit voor sportscholen

Sportschool

Sportschool

Aan het begin van het jaar is het makkelijk om nieuwe leden aan te trekken dankzij de goede voornemens. Naarmate het jaar vordert, wordt dit al moeilijker. Het is lastig om klanten te behouden. Met een uitgebreid Customer Relationship Management systeem beschik je echter over talloze tools om je huidige klanten te blijven motiveren. Periodieke nieuwsbrieven met fitness- en voedingstips, aanbiedingen voor voedingssupplementen en extra Cashback wanneer leden besluiten om voor een jaarlijks lidmaatschap te gaan, zijn slechts enkele opties die worden gebruikt om klanten gemotiveerd te houden en het aantal klanten op een nieuw hoogtepunt te krijgen.

Klantloyaliteitprogramma’s voor autogarage’s

Monteur

Klantloyaliteitprogramma’s voor autogarage’s

Monteur

Monteur

Een bezoekje aan de monteur is vaak noodzakelijk kwaad. Het betekent vaak dat delen van de auto gerepareerd moeten worden en dat kost geld. Je zult het bezoek van jouw klanten veel aangenamer maken als je hen een klantenkaart aanbiedt die hen de mogelijkheid geeft om voordelen te ontvangen: niet alleen bij jouw garage, maar ook bij andere service providers en Cashback World partners. Met een geautomatiseerde nieuwsbrief herinner je klanten eraan om voor hun volgende servicebeurt te komen. Ook kun je deals pushen voor reserveonderdelen, zo verzeker je jezelf van extra omzet! Als je klanten wilt laten zien dat je hun mening waardeert, stuur hen dan een klanttevredenheidsonderzoek en reageer op veel gestelde vragen. Ook jij profiteert: bij iedere aankoop die een door jou geregistreerd lid doet binnen Cashback World. Je profiteert dus ook wanneer jouw klant gaat shoppen tijdens de servicebeurt.

Wereldwijd hebben duizenden bedrijven vertrouwen in de Cashback World Partner Programs

Bedrijven wereldwijd van alle formaten zijn op de hoogte van de voordelen en waarderen de samenwerking met Cashback World. Positieve feedback van onze klanten laat zien dat ons aanbod het succes aanreikt waar mensen naar op zoek zijn.

 

Rene Loosen

Asian Kitchen

Wij hebben nog geen seconde spijt gehad dat we met dit systeem gestart zijn en vinden dit zeker een aanrader voor andere handelaars!
Lees verder
 

Ivan Saenen

CEO Brasserie den Eik

Het aangeboden CRM platform binnen mijn Cashback World Partner programma toont mij aan dat mijn klantenbestand beduidend gegroeid is sinds ik ben ingestapt.
Lees verder
 

Leticia Trappeniers

Zaakvoerster Let’s Be Beautiful

Het fijne is dat mijn klanten niet enkel in mijn zaak voordeel opdoen maar ook geld terug ontvangen op hun aankopen bij andere handelaars en Online Shops.
Lees verder

Contact

Start nu

  • Trek nieuwe en vaste klanten aan
  • Breid jouw klantenbestand uit
  • Verhoog jouw omzet en winst

Word nu een Partner

of

Neem contact met ons op
*Prijzen excl. BTW