Over ons

Al 17 jaar lang ondersteunen wij bedrijven in het werven van nieuwe en vaste klanten en bieden wij een duurzame oplossing om hun omzet te verhogen. Onze uitgebreide ervaring op het gebied van klantenrelaties, zorgt ervoor dat je jouw bedrijf op weg naar succes kunt krijgen. Hierin stellen we Cashback beschikbaar voor het bedrijf.

Onze ervaring voor jouw succes

Of je nu een klein of middelgroot bedrijf runt, betrokken bent bij e-commerce, al een groot bedrijf hebt of fans, supporters en werknemers specifieke shopvoordelen wilt aanbieden; je zult altijd worden ondersteund door onze specialisten. Gebruik deze kans om deel uit te maken van een Shopping Community waarin Loyalty Partners en shoppers beiden genieten bij het winkelen en zo dichter bij elkaar komen.

Je kunt ook profiteren door deel uit te maken van de Cashback World Shopping Community.

Eén partner, vele branches

Cashback World creëert een shopwereld waarin bedrijven en consumenten van shopvoordelen genieten. Alle moderne winkelmethodes zijn hierin meegenomen.

Groei voor de KMO

Het versterken van plaatselijke klein- en middelgrote ondernemingen is enorm belangrijk voor ons. Om die reden hebben we een getrouwheidsprogramma ontwikkeld dat overeenkomt met de grootte en wensen van jouw bedrijf. Met de Cashback World Partner Program en de Cashback World Premium Partner Program krijgen KMO’s de kans om hun netwerk duurzaam te laten groeien.

deco

Voordelen van e-commerce

Het vinden van een goed idee of de juiste markt voor een online shop is niet hetzelfde als het kunnen bereiken van jouw klanten. Cashback World e-commerce biedt hier de beste oplossing voor. Met een eenvoudige koppeling via een affiliate netwerk krijgen online Loyalty Partners rechtstreeks toegang tot een pool van 15 miljoen potentiële klanten en gebruiken ze dit netwerk om zichzelf actief te promoten. Informatieve rapporten en speciale campagnes leveren extra ondersteuning aan de groei van onze partners.

deco

Grote bedrijven grote oplossingen

Vaak zijn grotere bedrijven constant op zoek naar nieuwe distributiekanalen en klantgroepen. Onze experts in de bedrijfssector creëren passende oplossingen om bekende merken kansen te bieden. We werken nu al jaren samen met grote partners en zijn zo in staat om op hun wensen in te spelen met oplossingen op maat. Dit maakt ons een zakenpartner die resultaten levert.

deco

Voordelen voor fans, supporters en collega's

Organisaties met een groot aantal leden en grote zakelijke belangen groeien door interne samenhang. Cashback World White Label wordt gebruikt om deze interne samenhang te versterken. Als fans, supporters en medewerkers genieten tijdens het shoppen en tegelijkertijd hun organisatie steunen, is er een win-win situatie voor beide partijen. Onze succesvolle White Label samenwerkingen in diverse landen tonen aan dat deze collectieve ervaring de saamhorigheid aanzienlijk versterkt.

deco

Zorg voor jouw klanten. Wij zorgen wel voor het milieu.

Het succes en de welvaart van onze klanten, partners en medewerkers zijn twee dingen die erg belangrijk voor ons zijn. Als internationaal bedrijf willen wij iets terugdoen voor het milieu en onze samenleving. Dit is waarom wij twee goede doelen ondersteunen in hun wereldwijde projecten.

De Child & Family Foundation helpt kinderen, tieners en families in nood door internationale educatieve projecten op te zetten. Ze bieden hen onderwijs en hiermee de kans op een betere toekomst! De Greenfinity Foundation strijdt wereldwijd voor het milieu en klimaatbescherming met projecten voor een groenere toekomst.

Wij steunen kinderen, tieners en families in nood evenals milieu en klimaat bescherming.

Contact

Start nu

  • Trek nieuwe en vaste klanten aan
  • Breid jouw klantenbestand uit
  • Verhoog jouw omzet en winst

Word nu een Partner

of

Neem contact met ons op