Zajedno ste jači

Snažnu zajednicu karakteriše jaka povezanost. Cashback World White Label nudi Vam mogućnost da ojačate tu povezanost. Kao klub, udruženje ili preduzeće pružate svojim fanovima, članovima i zaposlenicima mogućnost kupovine uz posebne povlastice, a Vi dodatno profitirate od svake njihove kupovine.

Prednosti sa Cashback World White Label

Vaš vlastiti Cashback Program

S Vama prilagođenim i Vašim vlastitim Cashback Programom u okviru Cashback World White Label dobivate sve za jačanje odnosa sa svojim fanovima, članovima i zaposlenicima: Vaš brendirani Shopping-Portal sa izgledom i osjećajem Vaše firme ili kluba, mobilnu aplikaciju Cashback App u Vašim bojama i Cashback Cards kartice sa Vašim logotipom.

Kupovne pogodnosti za obje strane

Ono što saradnju s Cashback World White Label-om čini toliko posebnom je da članovi Vašeg Cashback Programa prikupljaju Cashback i Shopping Points za svaku evidentiranu kupovinu kod partnerskih firmi a Vi primate do 1% od svake kupovine kao podršku Vašem radu.

Potpuno uvažavanje Vaših zahtjeva

Kako bismo ispunili Vaše želje i potrebe, Cashback World White Lable Vam nudi različita rješenja koja se mogu još dodatno prilagoditi Vašim željama i potrebama.

Vaši zahtjevi naša rješenja

Kako bismo ispunili Vaše želje i zahtjeve, nudimo White Label rješenja različitog obima, koja se naravno uvijek mogu dodatno prilagođavati Vašim zahtjevima. Sa Light varijantom, dobit ćete Cashback Card kartice i registracijske flajere kao i stranicu za registraciju u Vašem dizajnu na Cashback App i Cashback World.

Pored toga, dobit ćete pristup našoj registracijskoj aplikaciji, koja Vam omogućava da lično registrujete članove u svoj Cashbak Program. Članovi koje ste registrovali, mogu nakon toga koristiti kupovne mogućnosti s Cashback Card karticom i web-stranicom Cashback World-a za ostvarivanje kupovnih pogodnosti i istovremenu podršku Vama.

Potpuni program za Vašu zajednicu

Cashback World White Label Vam donosi vlastiti, potpuni Cashback Program. Uključuje registracijske flajere i Cashback Cards kartice s Vašim logotipom, a ukoliko želite kartice mogu biti sa NFC sistemom za beskontaktno plaćanje ili pametni pristupni sistemu. Uz to ćete dobiti svoj vlastiti Shopping-portal i svoju verziju aplikacije Cashback App dizajniranu u izgledu Vašeg kluba ili firme, koja će biti dostupna članovima Vašeg Cashback Programa. Također imate mogućnost da određene partnerske firme stavite na crnu listu kako bi se ispunili ugovori sa postojećim sponzorima ili partnerima.

Slanjem newsletter-a možete informisati učesnike Vašeg Cashback Programa o novostima, posebnim ponudama i događajima. Na taj način dobivate kompletan paket koji Vašim fanovima, pristalicama ili zaposlenima pruža jednostavan način kupovine sa kupovnim pogodnostima, uz koji Vas istovremeno i podržavaju sa svojim kupovinama.

Naši proizvodi za Vaš Cashback Program

Cashback World World Label sa svojim Cashback Programom nudi Vam brojne proizvode od kojih Vi i Vaši kupci možete imati koristi.

Web-stranica

Kupujte putem svog Shopping-portala ili na Cashback World web-stranici

Cashback Card kartica

Jedna kartica, brojne pogodnosti za Vaše članove

Registracijski flajeri

Pridobijte nove članove s flajerom dizajniranom prema Vašem vlastitom dizajnu

Cashback App

Kupujte bilo gdje i bilo kada

Newsletter

Najbolje ponude u inbox-u Vaših članova

Društveni mediji

Vaša organizacija kod naših fanova

Cashback Helper

Naš praktičan alat za online shopping

Pružanje usluga & podrška

Mi se brinemo za Vaše zahtjeve i želje

Cashback World

Više od 17 godina podržavamo firme u uspješnom pridobivanju novih i stalnih kupaca, čime održivo povećavamo njihov promet. Kroz Cashback mi također pružamo ovo opsežno iskustvo u području lojalnosti kupaca i Vašoj organizaciji kako biste ojačali svoju zajednicu, istovremeno omogućavajući Vama i Vašim pristalicama da profitirate od kupovnih pogodnosti.

Više informacija >

Kontakt

Počnite sada

  • Pridobijte nove i stalne kupce
  • Proširite Vašu bazu kupaca
  • Povećajte svoj promet i dobit

nas kontaktirajte