Postanite dio jedne svjetske kupovne zajednice

Kao partnerska firma Cashback World-a, Vaš online shop je atraktivna shopping destinacija za više od 15 miliona kupaca u 54  zemalja. Za Vas to znači veći domet, više kupaca i više prometa. Vodite E-Commerce sa nama na internacionalnom nivou.

Prednosti sa Cashback World E-Commerce

Atraktivni kroz kupovne pogodnosti

Prava ponuda čini jednu online trgovinu privlačnom, još privlačnijom kad svojim kupcima nudi Cashback i Shopping Points pri svakoj kupovini. Više od 15 miliona Cashback World članova cijeni ove pogodnosti što čini Vašu trgovinu još privlačnijom.

Započnite bez bilo kakve tehničke prepreke

Zaista je jednostavno pretvoriti Vašu online trgovinu u dio Cashback World kupovne zajednice. Naša interna partnerska mreža brzo će i jednostavno povezati Vašu online trgovinu, bez ikakvih tehničkih prepreka, tako da je ona dostupna Cashback World kupcima.

Više pažnje za Vaše ponude

Prikazom na Cashback World web-stranici kao i kod naših kooperativnih partnera, a i u Cashback App-u, vidljivost Vam se enormno povećava. Sa Shopping Point ponudama dobit ćete još više pažnje i aktivno će se promovisati u našim newsletter-ima i kanalima društvenih medija.

Naši proizvodi

Kao Cashback World E-Commerce partner, koristite brojne proizvode za svoju online trgovinu koji Vam donose više kupaca, veći domet i veći prihod.

Cashback App

Kupujte u svako doba i na svakom mjestu

Cashback World Web-stranica

15 miliona kupaca

Cashback World Newsletter

Mi prezentiramo Vaše ponude

Društeveni mediji

Vaš brend sa našim fanovima

Cashback Helper

Naši praktični online shopping alat

Business Intelligence

Značajni podaci o Vašem učinku

Pružanje usluga & podrška

Mi vodimo računa o Vašim zahtjevima

Internacionalne uspješne priče

Brojni online provajderi usluga, različitih veličina, već uspješno rade sa Cashback World E-Commerc na međunarodnoj razini. Radujemo se, što smo dio njihovog uspjeha.

 

Booking.com

Uspješna saradnja u 54 zemalja

"Cashback World je visoko cijenjen kao globalni strateški partner. Zbog toga uspješno surađujemo u svih 54 zemalja. Radujemo se uspješnoj budućnosti sa Cashback World-om. "
više >
 

Groupon

Dodatna vrijednost za naše kupce

„Groupon je ponosan što je partner Cashback World-a i što nudi dodatnu vrijednost našim kupcima. Zahvaljujući partnerstvu sa Cashback World-om, Groupon pridobiva nove kupce i proširuje svoju poziciju lidera na tržištu. "
više >
 

Julius Ewig /Fa. Artefact

Globalno umreženi kroz digitalne marketinške strategije

„U umreženom svijetu je neizbježno imati globalno umreženu kupovnu zajednicu, kao što je Cashback World, za svog partnera. Veselimo se što ćemo u budućnosti sarađivati u skoro 54 zemalja.“
više >

Cashback World

Više od 17 godina podržavamo firme u uspješnom pridobivanju novih i stalnih kupaca, čime održivo povećavamo njihov promet. To bogato iskustvo u području programa lojalnosti kroz Cashback nudimo i Vašem preduzeću kako bismo Vas podržali na Vašem putu do uspjeha.

Više informacija >

Kontakt

Počnite sada

  • Pridobijte nove i stalne kupce
  • Proširite Vašu bazu kupaca
  • Povećajte svoj promet i dobit

nas kontaktirajte