O nama

Više od 17 godina podržavamo firme u uspješnom pridobijanju novih i stalnih kupaca, čime održivo povećavamo njihov promet. Naše sveobuhvatno iskustvo u sektoru odnosa sa kupcima putem Cashback-a stavljamo Vama kao firmi na raspolaganje, kako bismo Vas podržali na putu do uspjeha.

Naše iskustvo za Vaš uspjeh

Bez obzira da li vodite malo ili srednje preduzeće ili online trgovinu (E-Commerce) ili već vodite veliku kompaniju ili želite da ponudite posebne kupovne pogodnosti Vašim fanovima, sljedbenicima ili Vašim zaposlenim, iskusni stručnjaci u našim specijalizovanim timovima pobrinuće se za to. Iskoristite priliku, postanite dio Benefit Programa,u kom Partner i kupac zahvaljujući pogodnostima prilikom kupovine skupa profitiraju i na taj način skupa i napreduju.

Jedan partner, mnogo područja

myWorld Partner nudi svijet shopping-a (kupovine) u kojem firme i kupci ostvaruju pogodnosti - i to kod svih vrsta modernog shopping-a.

Rast za MSP

Jačanje regionalnih malih i srednjih preduzeća je vrlo važno za nas. Iz tog razloga posebno za Vas razvili smo program lojalnosti kupaca, koji odgovara Vašim zahtjevima. Uz myWorld Partner Program i myWorld Premium Partner Program MSP svih veličina imaju mogućnost, da kao myWorld Partner prošire svoju bazu kupaca i osiguraju rast na održiv način.

Pogodnosti u E-Commerce

Pronaći dobru ideju ili tržišnu nišu za internet trgovinu ne znači imati velik doseg. myWorld Partner nudi upravo pravo rješenje za e-trgovinu. Jednostavnim povezivanjem putem affiliate mreže, online partneri direktno razvijaju pool od 15 miliona potencijalnih kupaca kojima se aktivno oglašavaju. Informativni izvještaji i posebne kampanje pružaju dodatnu podršku kako bi podržali rast naših partnera.

Velika kompanije, velika rješenja

Velike kompanije su također stalno u potrazi za novim kanalima distribucije i grupama kupaca. Naši stručnjaci u sektoru velikih kompanija, kreiraju prikladna rješenja kako bi poznatim brendovima pružile ovu mogućnost. Već godinama radimo s velikim partnerima te željama i zahtjevima partnera pristupamo individualno. To nas čini poslovnim partnerom koji donosi željene rezultate.

Pogodnosti za fanove, pratioce i zaposlenike

Velika udruženja i velike korporacije žive od velike unutrašnje povezanosti. Sa White-Label rješenjima od myWorld Partnera mi jačamo tu povezanost. Fanovi, sljedbenici (pratioci) i zaposlenici profitiraju od kupovina i istovremeno podržavaju svoja udruženja, iz svega toga proizilazi obostrana korist (Win-Win situacija). Brojne uspješne kooperacije u više zemalja pokazuju da ovo zajedničko pozitivno iskustvo jača duh zajedništva.

Brinite o svojim kupcima. Mi brinemo za bolji svijet.

Uspjeh i dobrobit naših kupaca, partnera i zaposlenih nam je na prvome mjestu. Međutim, kao međunarodno uspješna kompanija, svjesni smo i naše odgovornosti prema društvu i okolini. Zato podržavamo dvije dobrotvorne fondacije u njihovom dobrotvornim projektima širom svijeta.

Child & Family fondacija pomaže siromašnoj djeci, adolescentima i porodicama kroz međunarodne obrazovne projekte, da završe školovanje i tako sami sebi da oblikuju budućnost. Greenfinity fondacija je posvećena projektima zaštite životne sredine i klime širom svijeta, pomažući nam da živimo u zelenijoj budućnosti.

Kontakt

Počnite sada

  • Pridobijte nove i stalne kupce
  • Proširite Vašu bazu kupaca
  • Povećajte svoj promet i dobit

Postanite sada partner

ili

nas kontaktirajte