O nama

Više od 17 godina podržavamo firme u uspješnom pridobivanju novih i zadržavanju stalnih kupaca, čime održivo povećavamo njihov promet. Naše sveobuhvatno iskustvo u sektoru odnosa s kupcima putem Cashback-a stavljamo Vama kao firmi na raspolaganje, kako bismo Vas podržali na putu do uspjeha.

Naše iskustvo za Vaš uspjeh

Bez obzira da li vodite malo ili srednje preduzeće, uključeni ste u e-Commerce, već vodite veliku kompaniju ili želite da ponudite posebne kupovne pogodnosti Vašim fanovima, sljedbenicima ili Vašim uposlenicima, iskusni stručnjaci u našim specijalizovanim timovima pobrinuće se za to. Iskoristite priliku da postanete dio kupovne zajednice, u kojoj partnerske firme i kupci imaju kupovne pogodnosti i na taj način zajedno rastu i od toga profitiraju.

Jedan partner, mnogo područja

Cashback World Partner nudi svijet kupovine, koji donosi prednosti poslovnim subjektima i kupcima - sa svim vrstama moderne kupovine.

Rast za MSP

Jačanje regionalnih malih i srednjih preduzeća je vrlo važno za nas. Iz tog razloga razvili smo program lojalnosti kupaca, koji odgovara njihovim zahtjevima. Sa Cashback World Partner Programom i Cashback World Premium Partner Programom, mala i srednja preduzeća imaju priliku kao partnerska firma Cashback World-a proširti svoju bazu kupaca i rasti na održiv način.

deco

Pogodnosti u E-Commerce

Pronalaženje dobre ideje ili tržišne niše za online radnje nije sinonim da doprete do Vaših kupaca. Cashback World e-Commerce nudi pravo rješenje. Kroz jenostavnu vezu preko Affiliate (partnerske) mreže, online partnerske firme direktno pristupaju i aktivno se promovišu kod skupa od 15 miliona potencijalnih kupaca. Informativni izvještaji i posebne kampanje pružaju dodatnu podršku kako bi podržali rast naših partnera.

deco

Velika kompanije, velika rješenja

Velike kompanije su također stalno u potrazi za novim kanalima distribucije i grupama kupaca. Naši stručnjaci u sektoru velikih kompanija, kreiraju prikladna rješenja kako bi poznatim brendovima pružile ovu mogućnost. Već godinama radimo zajedno sa velikim poslovnim partnerima i stoga možemo vrlo individualno odgovoriti na specifične zahtjeve. To nas čini poslovnim partnerom koji donosi željene rezultate.

deco

Pogodnosti za fanove, pratioce i zaposlenike

Velika udruženja i velike korporacije žive od velike unutarnje povezanosti. Sa Cashback World White Label-om učvršćujemo naše zajedništvo. Fanovi, pratioci i zaposlenici profitiraju od kupovina i istovremeno podržavaju svoja udruženja, iz svega toga proizilazi obostrana korist (Win-Win situacija). Brojne uspješne White Label kooperacije u više zemalja, pokazuju da se ovo zajedničko pozitivno iskustvo i duh zajednice uveliko povećavaju.

deco

Pazite na svoje kupce. Brinemo se za bolji svijet.

Uspjeh i dobrobit naših kupaca, partnera i zaposlenika nam je vrlo važan. Međutim, kao međunarodno uspješna kompanija, svjesni smo i naše odgovornosti prema društvu i okolišu. Zato podržavamo dvije dobrotvorne fondacije u njihovom dobrotvornom radu širom svijeta.

Child & Family fondacija pomaže siromašnoj djeci, adolescentima i porodicama kroz međunarodne obrazovne projekte, da završe školovanje i tako sami sebi da oblikuju budućnost. Greenfinity fondacija je posvećena projektima zaštite životne sredine i klime širom svijeta, pomažući nam da živimo u zelenijoj budućnosti.

Kontakt

Počnite sada

  • Pridobijte nove i stalne kupce
  • Proširite Vašu bazu kupaca
  • Povećajte svoj promet i dobit

Postanite sada partner

ili

nas kontaktirajte