Mijëra biznese në të gjithë botën vendosin besimin e tyre në Cashback World Programet

Bizneset e të gjitha madhësive në të gjithë botën janë të vetëdijshëm dhe vlerësojnë përfitimet e bashkëpunimit me Cashback World. Reagimet pozitive të dhëna nga klientët tanë na tregojnë se ofertat tona sinjalizojnë suksesin që njerëzit po kërkojnë.

 

Patrick dhe Willi Köck

Shërbimi dhe Tregtia e Automjeteve

Ne jemi duke punuar me Cashback World që nga viti 2007 dhe kurrë nuk jemi penduar për vendimin. Ne kemi marrë partnerë B2B nga e gjithë Austria falë tyre dhe ne kemi zgjeruar ndjeshëm rrjetin tonë të klientëve.
 

Matthias Gassner

Hotel & Gastronomy

"Unë kam punuar me sukses me Cashback World për vite me radhë. Teknologjitë inovative që prezanton Cashback World Retail dhe ekspertiza e specializuar e ofruar nga punonjësit e tyre më mbështesin në punën time të përditshme.
 

Peter Affenzeller

Distileri uiski (Whisky Distillery)

Klientët tanë kanë standarde të larta dhe presin shumë nga uiski ynë. Vetë fakti që ne jemi në gjendje t'u përgjigjemi dëshirave të klientëve tanë dhe, në të njëjtën kohë, t'u ofrojmë atyre përfitime nga blerjet, krijon një lojalitet të pakrahasueshëm të klientit. Ne jemi krenar që jemi partner i Cashback World.
Успех со Cashback World Premium Partner Program
Premium Partner Program
ALL 186 250*
unike
Zgjidhni
* Çmimet nuk përfshijnë TVSH

Programet, të cilat janë plotësisht bindëse

Çdo biznes ka kërkesa të ndryshme, Programet tona Cashback World ju mundësojnë që të përfitoni pikërisht nga ato karakteristika që mund të kërkoni për biznesin tuaj.

Përmbledhje e programit

Kontakt

Filloni tani

  • Fitoni klientë të rinj dhe besnikë
  • Zgjeroni klientelën tuaj
  • Rritni shitjet dhe fitimet tuaja

Bëhuni Partner tani

ose

Na kontaktoni